Uurrooster

Bij annulering gelieve je les online in je account te annuleren (24u op voorhand, bij laattijdige annulering word je les aangerekend), zo kunnen anderen je plaatsje innemen.
Nieuwe leden gelieve steeds contact op te nemen voor deelname aan een les via info@be-pilates.be alvorens in te schrijven via de website.

Groepsles of Privéles

De groepslessen op de mat worden in kleine groepen per niveau gegeven. Beginners startten in een beginners groep. Als ze klaar zijn voor door te schuiven geef ik dit aan en zijn ze vrij of ze dit willen of niet.
De lessen worden in kleine groepen max. 10 gegeven zodat elke cursist de nodige aandacht en een volwaardige coaching krijgt.

Bij small group kies jij en je vrienden zelf wanneer je komt Pilatessen, dit buiten het uurrooster van Be-Pilates. Small group is ontwikkeld tot max. 6 voor matlessen en max 4. voor toestellen ( binnenkort). Bij small group kan je met jouw groep makkelijker tot een gelijk niveau trainen en is de begeleiding nog specifieker.

Bij privélessen worden de oefeningen één op één professioneel begeleid. Om meer naar verdieping te gaan in Pilates is dit wel aan te raden.
Heb jij misschien wat extra motivatie nodig, of wat meer nood aan dat extra hulpje dan is privé zeker een optie voor jou. Privé kies je samen met je coach wanneer jij kan komen trainen. Privé kan zowel op mat als op de toestellen. De combinatie van mat en toestellen zijn van belang om zo je lichaam in balans te trainen.

Veiligheid eerst
Beginners met ernstige rugklachten worden de eerste lessen niet toegelaten in een groepsles. Ik raad enkele privélessen aan voor de veiligheid. Dit kan ook in duo’s of trio’s.